1608x bekeken sinds 22 juni 2017
Teamblog

Laatste 10 blogs

ZAT 18 NOV ALEXANDRIA 66 JO1 9/1 - EXCELSIO R M JO19/1 1-0 (1-0)

ZAT 18 NOV ALEXANDRIA 66 Jo1 9/1 - EXCELSIO R M Jo19/1 1-0 (1-0)Ook de thuiswedstrijd tegen EXCELSIOR M Jo19/1 is door ALEXANDRIA 66 omgezet in een 1-0 overwinning.
In een voor de pauze heel aantrekkelijke wedstrijd deden beide ploegen niets voor elkaar onder. doelman Donny van Gelder behoede zijn ploeg voor een vroege achterstand met een uitstekende redding op een lage schuiver van dichtbij. Toch was het ALEXANDRIA 66 wat de leiding nam in de 21ste minuut. Hij profiteerde van het enige foutje van de sluitpost van de ploeg van trainer Jeff Stans uit Maasluis. De doelman schrok van een storende speler en schoof pardoes de bal bij Alexander Zwaan in zijn voeten. Hij maakte daar dankbaar gebruik van, 1-0. De wedstrijd na de pauze was meer spannend dan goed. De thuisclub verdedigde, met Jason Noslin en Jaime Soares de Brito voorop, de verkregen voorsprong. De bezoekers uit Maassluis hadden misschien wel meer balbezit, maar tot kansen leiden dit niet meer.
In de tweede helft maakte Chibaud Blinker een uitstekend debuut in de o19/1. De wedstrijd stond onder leiding van de uitstekende scheidsrechter Chahid.
MVV pakte door een 2-2 gelijkspel bij DE BARONIE de eerste periodetitel op doelsaldo voor Alphense Boys en Alexandria 66.
Lees verder | Auteur: Bram | 14 november 2017 | 0 Reacties

ZAT 11 NOV ALPHENSE BOYS JO 19/1 - ALEXANDRIA JO19/1 1-2 (1-2)

ZAT 11 NOV ALPHENSE BOYS Jo 19/1 - ALEXANDRIA Jo19/1 1-2 (1-2)In Alphen ad Rijn heeft ALEXANDRIA 66 Jo19/1 een verdiende en belangrijke overwinning behaald op ALPHENSE BOYS Jo19/1, 1-2. De stand was al bij rust bereikt.
A1 kwam al binnen tien minuten op een 0-1 voorsprong door een benutte terecht toegekende strafschop, waar Rhakeem de Meer wel raad mee wist. Vier minuten later lag de gelijkmaker alweer achter de doelman van ALEXANDRIA 66 door hun kopsterke spits, 1-1. Beide partijen gingen in die fase vol voor de winst en A1 kwam weer op voorsprong na een half uur via een schitterende treffer van DAVID WIDARTO, 1-2. In de 41ste minuut kregen wij een onterechte strafschop tegen. JASON ST ABUYN draaide met schouder en zijn arm voor het lichaam weg en de ingeschoten bal kwam op zijn schouder/rug. De scheids van dienst vond dat hij een doelpunt voorkwam en gaf Jason ook nog rood. De niet al te best ingeschoten strafschop werd gestopt door doelman Donny van Gelder. Na de pauze verdedigde A1 kalm, proffessioneel en met veel inzet de voorsprong die niet meer in gevaar kwam. De thuisclub eindigde met negen man door twee rode kaarten (1x 2xgeel..).
Lees verder | Auteur: Bram | 07 november 2017 | 0 Reacties

ZAT 4 NOV FORTUNA S O19/1 - ALEXANDRIA 66 O19/1 2-0 (1-0)

ZAT 4 NOV FORTUNA S o19/1 -  ALEXANDRIA 66 o19/1 2-0 (1-0)In een meer spannende dan goede wedstrijd heeft ALEXANDRIA 66 Jo19/1 haar tweede nederlaag geleden. Een gelijkspel was meer op zijn plaats geweest op het complex van de FORTUNA JEUGDACEDEMIE, waar de ontvangst uitstekend was!
Op de inzet en de werklust viel niets aan te merken, maar de thuisclub benutte de weinige kansen die zei kregen wel en wij niet. Alper en Jason N vonden de doelman van FORTUNA S op hun weg. Na 23e nam de thuisclub de leiding.
Wat ALEXANDRIA 66 daarna ook probeerde het lukte helaas niet meer om de opgelopen achterstand weg te werken. Nabil trof na de pauze de lat, en hij werd even later wel of niet geduwd in het strafschopgebied. Daar waren de menigen over verdeeld. Scheidsrechter Linke vond het niks. De 2-0 in blessuretijd was meer voor de statestiek van belang. Jammer maar meer ook niet. De doelstelling blijft onvermindert staan. Een plek bij de eerste vijf, en eventueel een periode winnen.
Zaterdag gaan we naar koploper Alphense Boys A1 die met 3-0 wonnen van EXCELSIOR M A1. De andere twee kandidaten voor de titel speelden in Maastricht tegen elkaar. MVV ging met een duidelijke 4-1 aan de haal met de drie punten, en liet SPARTAAN 20 met een illussie armer de bus in stappen richting Rotterdam Zuid.
Lees verder | Auteur: Bram | 31 oktober 2017 | 0 Reacties

ZAT 28 OKT ALEXANDRIA 66 JO1 9/1 - FORUM SP ORT JO19/1 1-0 (1-0)

ZAT 28 OKT ALEXANDRIA 66 Jo1 9/1 - FORUM SP ORT Jo19/1 1-0 (1-0)Na een wedstrijd met een bizar laatste half uur heeft Alexandria 66 o19/1 thuis gewonnen met 1-0 van Forum Sport. In de eerste helft waren de opvattingen meteen duidelijk, de thuisclub ging vol voor de winst. De bezoekers wekten door de spelopvatting de indruk dat niet verliezen de hoofdopdracht was. Toch was het Alexandria 66 wat de leiding nam door Rakheem de Meer. Hij werd voortreffelijk door FLORIS de Blok in een kansrijke positie voor de goal gezet, 1-0.
Na de pauze hadden de bezoekers kennelijk voor een andere aanpak gekozen. Het eventuele gebrek aan inzicht en andere zaken werden gecompenseerd door zaken die helaas door de scheidsrechter steeds vaker niet op de juiste waarde werden geschat. . Dat kwam ook mede door de bank van de bezoekers, waarvan de jonge trainer bij herhaling vanaf het begin signaal met regelmaat het veld instormde om duidelijk te maken dat hij het er niet mee eens was. Maar hier werd weer eens bewezen dat wanneer het buiten veld (oa dug out) onrustig is, dat vaak ook binnen de lijnen zo is. Vooral nummer 9 van Forum Sport was hier een zeer duidelijk voorbeeld.
Laten we duidelijk zijn de eerste rode kaart voor de thuisclub was meer dan terecht, maar de tweede absoluut niet! Zo speelde dus Alexandria 66 het laatste half met 9 man, maar hield stand, al was dat soms met kunst en vliegwerk.
Zelden zal het laatste fluitsignaal met zoveel gejuich begroet zijn. Ook door scheidsrechter Droog. In het slot van de wedstrijd kreeg hij steeds meer last van een hamstringblessure aan zijn linkerzijde. Hij haalde het einde van de wedstrijd in wandeltempo.
Lees verder | Auteur: Bram | 22 oktober 2017 | 0 Reacties

MAAN16 OKT SHO JO19/1 - ALEX ANDRIA 66 JO19/ 1 2-4 (1-2) KNVB BEKER 1STE RONDE

MAAN16 OKT SHO Jo19/1 - ALEX ANDRIA 66 Jo19/ 1 2-4 (1-2) KNVB BEKER 1ste rondeIn Oud Beijerland heefrt ALEXANDRIA Jo19/1 de volgende ronde bereikt van de knvb beker. Het versloeg SHO Jo19/1 met 2-4 na een sportieve en bij vlagen leuke wedstijd. ALEXANDRIA 66 was de gehele weliswaar de betere ploeg, maar liet zijn tegenstander, die uitkomt in de vierde divisie, te lang in de wedstrijd en geloven in een goed resultaat door slordig met de mogelijkheden om te gaan. Voor A1 scoorden die avond Rakheem de Meer, Jermaine Sinister, Nabil Shariff en Floris de Blok.De doelman van SHO voorkwam een grote nederlaag. ALEXANDRIA 66 miste die avond door blessures Jason Santos St. Abuyn, Amine Amghar, Jason Noslin en Tyrese van der Jagt. Ook moest het drie man afstaan aan Zaterdag 1, Alexander Zwaan, Joellery Borgschot en Reda Nairin. Hun vervangers lieten zich van hun beste kant zien. Deze wedstrijd werd op verzoek van de thuisclub van as zaterdag zaterdag verschoven naar afgelopen maandagavond.!
Lees verder | Auteur: Bram | 15 oktober 2017 | 0 Reacties

ZAT14 NOV ALEXANDRIA 66 JO1 9/1 - OJC ROSMALEN JO19/1 6-1 (2-1)

ZAT14 NOV ALEXANDRIA 66 Jo1 9/1 - OJC ROSMALEN Jo19/1 6-1 (2-1)Met een daverende ZESKLAPPER nam ALEXANDRIA 66 Jo19/1 revanche voor de ongelukkige nederlaag bij QUICK BOYS. OJC ROSMALEN ging met de staart tussen de benen weer terug naar brabant met een duidelijke 6-1 voor de thuisclub in de tas. Gelijk vanaf het begin lieten de mannen van de weer van het terras toekijkende trainer OSCAR ZWANENBURG er geen misverstand over bestaan wat de bedoelingen waren van de thuisclub. Na vier minuten nam ALEXANDRIA 66 de leiding door Rakheem de Meer, die even later vergroot werd naar 2-0 door Reda Nairin. De gasten uit Rosmalen kwamen vlak voor het rustsingaal tot de aansluitingstreffer. Voor de rust was Floris de Blok de grote uitblinker op het middenveld. Na de pauze ging ALEXANDRIA 66 op de zelfde voet verder. OJC ROSMALEN kon het uur aardig bijsloffen maar na de 3-1 van Floris de Blok was het verzet gebroken. Rakheem De Meer zorgde met een onvervalste hattrick dat de eindstand van 6-1 op het scorebord kwam. Geflatteerd was het geenzins,want er werd nog een goal van Nabil Shariff afgekeurd (ten onrechte ??). Bij sommige mogelijkheden stond het vizier niet meer op scherp. Na de wedstrijd was er een indrukwekkende minuten lange ovatie die de spelers, staand voor het balkonterras als een soort erehaag, aan hun toekijkende trainer brachten.
Nu even een dikverdiende vakantie jongens tot en met Maandag 23 oktober.
Lees verder | Auteur: Bram | 10 oktober 2017 | 0 Reacties

ZAT 7 OKT QUICK BOYS JO19/1 - ALEXANDRIA 66 JO19/1 1-0 (0-0) AANVANG 14.30 UUR.

ZAT 7 OKT QUICK BOYS Jo19/1  - ALEXANDRIA 66 Jo19/1 1-0 (0-0) AANVANG 14.30 UUR.Op een regenachtig schitterende complex van Quick Boys in Katwijk heeft Alexandria 66 Jo19/1 haar eerste nederlaag geleden. Grote spelbreker de gehele wedstrijd was de wind die met een windkracht 5 recht over het veld stond. Gesterkt door de turkse broodjes met kaas en melk(bedankt selim...!) gingen wij richting de kust van Katwijk aan Zee.
Voor de pause was Alexandria 66 A1 de betere ploeg, maar vooral David Widarto had geen geluk bij een paar spetterende afstandsschoten. Vlak voor het rustsingaal kreeg Jermaine Sinister de kans op de verdiende 0-1, maar de doelman van de ploeg uit Katwijk werkte met een uiterste krachtinspanning de bal via de paal naast zijn doel.
Na de rust een Meer gelijkopgaande wedstrijd met steeds meer kansen voor de thuisclub. Doelman Donny van Gelder behoede zijn team een paar keer voor een achterstand met katachtige reacties. De wedstrijd leek in een 0-0 te eindigen, toen een verdediger van Alexandria 66 onnodig balverlies leed in blessure tijd en tien seconde later lag de bal achter Donny. Jammer maar dit soort dingen gebeuren nu eenmaal.
Op zo'n moment moet je eigenlijk denken beter 1 punt als drie er niet meer inzitten.
Hier kan je alleen maar leering uit trekken.
Zaterdag ontvangen wij OJC Rosmalen, die met 2-3 verloren van Fortuna S, aanvang 12.30 uur. Voor de andere uitslagen Klimt u boven even op stand.
Lees verder | Auteur: Bram | 03 oktober 2017 | 0 Reacties

MAANDAG 2 OKT JODAN BOYS A1 - ALEXANDRIA O19 SELECTIE 3-2

MAANDAG 2 OKT JODAN BOYS A1 - ALEXANDRIA o19 selectie  3-2Doelpuntenmaker Floris de Blok 2.
Lees verder | Auteur: Bram | 01 oktober 2017 | 0 Reacties

ZAT 30 SEP ALEXANDRIA'66 JO1 9/1 - SPARTAAN ' 20 JO19/1 1-0 (1-0)

ZAT 30 SEP ALEXANDRIA'66 Jo1 9/1 - SPARTAAN ' 20 Jo19/1 1-0 (1-0)De eerste thuiswedstrijd tegen het sterke Spartaan 20 werd in een 1-0 overwinning omgezet. DAVID WIDARTO scoorde al na 8 minuten de treffer bdie aan het eind goed bleek voor 3 punten. Het was een goede wedstrijd en leuk om naar te kijken vond ook Wim Kalt.
Vootr de pauze hadden wij nog wat mogelijkheden, maar ook de bezoekers hadden er twee. Na de pauze werd het een gelijkgaande ontmoeting waarin de defensie van ALEXANDRIA 66 geen kans meer weggaf.
Lees verder | Auteur: Bram | 26 september 2017 | 0 Reacties

ZAT 23 SEP ARC JO19/1 - ALEXANDRIA 66 JO19/1 2-3 (0-2)

ZAT 23 SEP ARC Jo19/1 - ALEXANDRIA 66 Jo19/1 2-3 (0-2)Door een 2-3 zege op ARC Jo19/1 in Alphen aan de Rijn is ALEXANDRIA 66 Jo19/1 het seizoen goed begonnen. In een goed en bij vlagen uitstekende eerste helft waren de bezoekers heer en meester. Het enige minpunt was dat de ruststand , met alle respect gesproken, te laag was met 0-2. Het kon c.q. had minstens 4 of 0-5 moeten zijn. Nu waren alleen Rakheem de Meer, die ook nog twee keer de paal raakte, en Rheda Nairin trefzeker uit een regenvloed van kansen. Na de pauze begon A 1 goed door gelijk de 0-3 binnen te schieten via Rheda Nairin.
Door twee persoonlijkke foutjes achterin werd het opeens toch een heel andere wedstrijd. ALEXANDRIA 66 A1 moest zich beperken tot tegenhouden. Het gaf geen kans weg, en ARC A1 was alleen gevaarlijk met afstandsschoten. Hierdoor haalden A1 ongeschonden het einde van de door scheidsrechter v. Vijfeiken goed geleide wedstrijd. Zaterdag eerste thuiswedstrijd tegen SPARTAAN'20 Jo19/1, wat met 3-1 won van QUICK BOYS Jo19/1, aanvang 12.30 uur.
Lees verder | Auteur: Bram | 19 september 2017 | 0 Reacties