5869x bekeken sinds 22 juni 2017
ZAT 17 MAA FORUM SPORT Jo19/1

Teamblog

ZAT 17 MAA FORUM SPORT Jo19/1 - ALEXANDRI A 66 Jo19/1 1-2 (1-0)

ZAT 17 MAA  FORUM SPORT Jo19/1  - ALEXANDRI A 66 Jo19/1   1-2 (1-0)In het ijskoude Voorburg , door de snijdende wind met gevoel temperatuur van -8, heeft de ploeg Hoofdtrainer Oscar Zwanenburg een lastige klip omzeilt. Het laag geklasseerde Forum sport, wat op een positieve manier streed voor een zo goed mogelijk resultaat, werd uiteindelijk met 1-2 verslagen. De start en een groot gedeelte van de eerste helft waren voor de thuisclub. Doelman Donny van Gelder redde zijn ploeg bij een van de weinige kansen van Forum Sport. In de 22ste minuut kwam de thuisclub op voorsprong door een benutte strafschop, 1-0.
In de rust werden de poppetjes weer op de juiste plek gezet door de Oscar Zwanenburg. Dat resulteerde in 47ste minuut in de gelijkmaker op een manier zoals het de laatste weken wel meer gescoord heeft. Nu was Amine Armghar het eindstation, 1-1. Alom langs het veld complimenten voor de deze treffer. Beide teams gingen hierna vol voor de winst, met Alexandria 66 als bovenliggende partij. Met in de 80 ste minuut met Jeremy Hazel en Tainilho da Veiga voor Bo Blinker en David Widarto als verse krachten ging het op zoek naar de welverdiende en bevrijdende tweede treffer. Die kwam er in de 87ste minuut toen Rhakeem de Meer een aanval succesvol afronden en de winst en drie punten daarmee veilig stelde. Trainer Oscar Zwanenburg “ Over de tweede helft ben ik tevreden over de veerkracht en de wil om te winnen. Sinds wij in de praktisch de zelfde samenstelling spelen hebben wij niet meer verloren. Maar ook de wissels hebben het iedere keer uitstekend opgepakt, en zodoende een groot aandeel hierin gehad”
Zaterdag speelt ALEXANDRIA 66 Jo19/1 thuis tegen de Baronie Jo19/1, aanvang 12.30 uur. Met deze tegenstander heeft O/19-1 nog een rekening openstaan. Het verloor in Breda zeer tegen de verhouding in met 1-0. De gelegenheid om revanche te nemen voor dit onnodige puntverlies toen.
Auteur: Bram Telders | 13 maart 2018

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in